Thuis

Shenzhen Lightin Technology Co ,.Ltd

Van goede kwaliteit LED advertentie display voor verkoop
Van goede kwaliteit LED advertentie display voor verkoop
Een uitstekende optie om ons materiaal aan te passen of onze producten te adverteren, is een opvallende manier om bekend te maken wat wij willen, verbazend de klantendienst.

—— Mej. Nancy Connolly

Zeer snel kwam het verschepen op het product en mijn goederen in goede vorm aan. Zodra u te weten komt hoe het werkt doet het een groot werk. Hoogst adviseer.

—— M. Sharon K. Root

Het teken werkt groot, zeer helder en leesbaar, zeer gelukkig met het, met een waarde van het geld.

—— M. Anthony Williams

Kon niet om een beter elektronisch teken voor de prijs vragen. Deze leverancier zou adviseren.

—— M. Mike Morris

Ik kocht twee tekens voor mijn winkel, voor de het Noordenkant van de mijn bouw en voor het Zuiden. Ik zou deze tekens aan iedereen adviseren.

—— M. Cam Hanes

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Lightin Technology Co ,.Ltd

1 2 3 4 5
Shenzhen Lightin Technology Co ,.Ltd Shenzhen Lightin Technology Co ,.Ltd Shenzhen Lightin Technology Co ,.Ltd Shenzhen Lightin Technology Co ,.Ltd Shenzhen Lightin Technology Co ,.Ltd
Ons kantoor Tesingszaal voor het Gehele LEIDENE Scherm

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : LIGHTIN
Aantal werknemers : 120~150
Jaarlijkse omzet : 3000000-5000000
Opgericht Jaar : 2011
Export pct : 80% - 90%

De Technologieco van Shenzhenlightin. Ltd (abbr: De Lightintechnologie), werd opgericht in 2011, is een beroeps belast met van binnen en openlucht volledig-kleuren LEIDENE het onderzoek vertonings verwante producten, ontwikkeling, productie, verkoop, en om de uitvoerige technische dienst van high-tech ondernemingen te verlenen, wordt het bedrijfhoofdkwartier gevestigd in Shenzhen. de productie en de bedrijfsverrichting behandelen een gebied meer dan 1200 vierkante meters. Het bedrijf heeft een productiecapaciteit op grote schaal, die 2500 vierkante meters per maand kan vervaardigen, hoofdzakelijk opbrengst binnen en het openlucht volledige kleur geleide scherm, huur geleide vertoning, Producten behandelt techniekmodule, huur, media en andere gebieden, door de nationale octrooicertificatie. En verkregen ISO9001: van het de kwaliteitssysteem van 2000 de certificatie en de producten hebben de CCC, FCC, van Ce, ROHS-certificatie, enz. overgegaan.

 

Lightinnadruk op leiden op het gebied van onderzoek en productie, verkoop en de huurdiensten, geëngageerd aan onophoudelijk het voorzien van klanten van uitvoerige oplossingen. heeft een moderne productielijn, de spaander van hoge snelheidssmt mounter, op hoge temperatuur aangaande stroom het solderen, potting machine en gestandaardiseerde producten verouderend lijn, modern productiemateriaal en volledig automatisch Hoekmeetapparaat, automatische constante temperatuur en vochtigheid het testen machine, BM - het meetapparaat van de 7 kleurenhelderheid en andere het testen materiaal, massa van het waarborgproduct en schaal van productie tegelijkertijd verzekeren ook prima productkwaliteit.


Het bedrijf heeft verscheidene gebiedende de industriedeskundigen, assembleert de elektronische informatietechniek, computer, beheer en andere aspecten van professionele talenten, heeft een prima onderzoek en een ontwikkelingsteam en beheersteam in de industrie gevormd. Er zijn een groot aantal ervaren geschoolde arbeiders en een hoogst efficiënte exploitatie, agressief beheersteam, zodat het bedrijf een goede gebaseerde reputatie en kwaliteitswaarborg van het product heeft!

Contactgegevens
Shenzhen Lightin Technology Co ,.Ltd

Contactpersoon: Mrs. Layla Yang

Tel.: 86-755-23218651

Fax: 86-755-28324513

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)